SINGIN AND SWINGIN AND GETTIN MERY LIKE CHRISTMAS

"Singin' and Swingin' and Gettin' Merry Like Christmas" Amerikalı yazar ve şair Maya Angelou'nun otobiyografik roman serisinin üçüncü kitabıdır. Kitap, Angelou'nun kariyerine odaklanır ve yazarın 1950'ler ve 1960'lar boyunca Afrika-Amerikalı bir sanatçı olarak deneyimlediği zorlukları anlatır.

Kitap, Angelou'nun Afrika’da yaşadığı deneyimlere, siyasi hareketlere ve ünlü sanatçılarla olan arkadaşlıklarına da yer verir. Roman, Angelou'nun ünlü sanatçılarla olan ilişkilerinin yanı sıra, San Francisco ve New York'taki kariyeri hakkında da ayrıntılı bir bakış sunar.

Kitap, Angelou'nun diğer otobiyografik romanları gibi güçlü bir anlatıma sahiptir ve zorlu bir hayatı ancak sevgi, cesaret ve dayanıklılıkla aşabileceğimizi vurgular.

"Singin' and Swingin' and Gettin' Merry Like Christmas" 1976 yılında yayınlandı ve eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Kitap, Maya Angelou'nun otobiyografik roman serisindeki önemli bir eser olarak kabul edilir.



"Singin' and Swingin' and Gettin' Merry Like Christmas" is the third book in American writer and poet Maya Angelou's autobiographical novel series. The book focuses on Angelou's career and tells about the difficulties the author experienced as an African-American artist during the 1950s and 1960s.

The book also covers Angelou's experiences in Africa, political movements, and friendships with famous artists. The novel provides a detailed look at Angelou's career in San Francisco and New York, as well as her relationships with famous artists.

Like Maya Angelou's other autobiographical novels, "Singin' and Swingin' and Gettin' Merry Like Christmas" has a strong narrative and emphasizes that a difficult life can only be overcome with love, courage, and resilience.

"Singin' and Swingin' and Gettin' Merry Like Christmas" was published in 1976 and received positive reviews from critics. The book is considered an important work in Maya Angelou's autobiographical novel series.


(BLOGUMA DESTEK OLMAK İÇİN REKLAMLARI ZİYARET EDERSENİZ SEVİNİRİM) 
(I WOULD APPRECIATE IT IF YOU VISIT THE ADS TO SUPPORT)



 

Yorumlar